avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat. Am incheiat un contract de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat. Am incheiat un contract de telefonie mobila si acum sunt bun de plata

Acuma 2 zile , ma contacteaza un tip pe strada , eu il stiu din vedere si toata ziua il vad intr-o zona , si ma minte ca cica are de scos un telefon de la orange , eu nestiind despre ce e vorba semnez si fac prostia suprema dandu-mi seama dupa 2 ore cand mi-a zis , tipul si-a facut abonament pe numele meu .. si vb. cu el si a zis ca a vandut telefonul pe 400 lei , si vb ieri cu el si imi spune ca tre sa vina cel ce i-a dat telefonul sa-mi inmaneze telefonul . Cartela a ramas la mine si ce sa fac eu cu ea ? Am fost la orange chiar si operatoarei ii parea rau si nu stia ce sa zica . Eu sunt student , n-am niciun venit absolut si am semnat cu buletinul . Acuma nu stiu ce sa fac am sa incerc sa vb.cu asta azi sau zilele astea , daca nu vrea sa-mi de=a telefonul sa reziliez contractul ... nu stiu am vreo sansa sa merg la politie sau sa inregistrez cumva o discutie cand vb. cu el despre asta . Nu stiu ce sa fac abonamentul e pe 2 ani primele 4 luni 45 lei , dupa 80 lei parca. Eu nu am de unde sa platesc , nu sunt salariat nicaieri sunt student . Nu stiu ce sa fac , cineva care e specialist sa ma ajute va rog .. nu pot sa cred ca am facut o asemenea prostie #-o#-o#-o#-o#-o , pur si simplu nu am mai avut abonament si nu stiam despre ce e vb. .. Nu stiu cum sa procedez ... astept o parere ... as merge la politie .. da nu stiu daca rezolv cv ... Cei de specialitate pot sa ma ajute . Din ce am aflat ieri tipul mai are probleme cu politia eu sunt curat ca lacrima .. ar conta asta putin . catusi de putin macar . Va rog mult vreau un sfat de la cineva care se pricepe nu stiu cum sa procedez. Si cea de la orange zicea ca daca nu platesc imi vin 28 mil dupa 2 ani , de unde sa scot banii astia ? ! Sau daca nu platesti , pot pati ceva , nu am niciun bun pe numele meu absolut . Credca prostie mai mare ca asta nu am f
a... pur si simplu n`am stiut ce se intampla.:|#-o#-o#-o#-o#-o
De semnat contractul a fost cu buletinul :| ... nu stiu astept pareri .. cat mai multe de la cei care se pricep. Mai incerc azi sa vb. cu ala , poate totusi imi aduce telefonul ... daca nu astept pareri...
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
Cosmin20, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmin20 , utilizator 12:45, 29 Septembrie 2014
esti intr-o situatie ....sa-i spunem foarte grea .
Si n-ar fi nimic de facut :|? Sa rezolv daca nu imi da telefonul cu politia , sau sa platesc cat pot , ca n-am serviciu ce poate sa-mi faca daca nu detin niciun bun , nu lucrez de unde sa platesc :||?
Ai făcut o mare prostie. Cum să semnezi o hârtie pe care ţi-o dă cineva de pe stradă fără măcar să citeşti ce semnezi (lăsând la o parte faptul că nici măcar nu cunoşti personal persoana respectivă)?!

Poate fapta se încadrează la înşelăciune şi respectivul poate fi pedepsit conform prevederilor Codului penal... Dar asta ţi-o poate spune un avocat, un jurist...
Mi-am dat seama imediat dupa.. Daca mi ar da telefonul reziliez si se termina tot ... daca as stii ca e vb de inselaciune .. fii sigur ca as merge la politie . da as dori sa -mi raspunda cineva chiar stie bine ... multumesc frumos de raspuns. mai incerc azi si maine poate mi`l da , daca nu o sa decid ce fac. astept opinii ... va rog:(
Si daca va da telefonul nu reziliati contractul fara sa platiti despagubiri.
Nu poti sa mergi la politie sa zici ca ai semnat fara sa stiice, altadata sa citesti.
Telefonul cum i l-ai dat ?
Poti sa vb cu parintii si sa vb ei pe acel abonament.
Operatorul de telefonie iti poate face plangere ca ai contractat stiind ca nu ai cum sa platesti. Se cheama abuz de incredere.

Alte discuții în legătură

Investigatie frauda facuta de pe o cartela de telefon pierduta lemnarm lemnarm Salutari, Firma pe care o detin are abonament de grup la Orange si un numar de 13 cartele , una dintre acestea a fost ratacita in urma cu 2-3 luni (noi nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie abonament shary_bv shary_bv buna ziua, am si eu o problema, ca mai toata lumea care va contacteaza: acum 1 an si 11 luni, am ajutat o asa zis prietena sa isi faca un abonament de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, ... AdrianaNico AdrianaNico Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, am facut portarea de la telekom la orange, nu am stiut ca trebuie sa fac in scris ... (vezi toată discuția)