avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie franciza Coffee Bike
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie franciza Coffee Bike

Buna ziua,

Vreau sa achizitionez o franciza de tip coffee bike, adica o cafenea ambulanta. Cautand raspunsuri despre obtinerea autorizatiei de functionare am dat peste hotararea 118 din 21/07/2004 [ link extern ]
Se interzice orice tip de comert cu produse alimentare si nealimentare insediu fix sau ambulant, pe trotuarele aferente retelei stradale principale".

Vreau sa va intreb, aceasta hotarare inca mai este in vigoare? Si daca este, asta inseamna ca nu pot amplasa acest coffee bike mobil in zona retelei stradale principale?
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:13, 24 Septembrie 2014
daca va lasa primaria , da , puteti pune orice toneta acolo une va este indicat locul .
fara autorizatie de la primarie ,sa nici nu incercati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie franciza coffee bike DMR DMR Buna ziua, Vreau sa achizitionez o franciza de tip coffee bike, adica o cafenea ambulanta. Cautand raspunsuri despre obtinerea autorizatiei de functionare ... (vezi toată discuția)
Autorizatie spatiu comercial/stradal Andreea Tanase Andreea Tanase Buna ziua, am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv! Am achizitonat o caruta de tip fast food, vreau sa deschid o mini cafenea, dar nu prea ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Zone de amplasare pentru desfasurarea activitatii de comert stradal alexandrugrigore21 alexandrugrigore21 Doresc sa achizitionez o franciza coffee-bike (prin care urmaresc vanzarea ambulanta de cafea dintr-o rulota mobila). As vrea sa pozitionez aceasta rulota ... (vezi toată discuția)