Buna ziua.
Am primit o Notificare de plata taxa TV cu sume restante din 2011 data infiintarii (50 ron/luna).
Avem un SRL, cu activitate prestari servicii. Lucram in colaborare cu alte firme, platim serviciile cu utilitatile prin firmele respective. Nu avem contract cu Enel, Electrica, E-on, samd., activitatea noastra desfasurandu-se in permanenta in afara sediului firmei.
Adresa SRL-ului este doar de corespondenta.
Ce avem de facut? Este intr-adevar obligatoriu plata acestei taxe, care nu este mica? Nu ne folosim de serviciul respectiv, sub nici o forma!
dar sediul nu este racordat la corent electric ?
referitor la intrebare din titlu , da , este foarte obligatoriu sa platim toti acea taxa , asta pana la proba contrarie .
eu , am cumparat un casetofon , un amplificator , si cateva difuzoare de tavan ,le-am montat prin birouri , si daca tot platesc acea taxa , ne bucuram cu totii de emisiunile radio aflandu-ne la munca...si parca merge mai bine .
P.S. emisiunile matinale ...sunt de nota zece .
Taxa radio-tv
stefu100
stie cineva ce se intampla pana la urma cu taxa radio-tv...daca nu am platit-o pana in urma cu cateva luni....cand nu au vrut sa-mi factureze doar ... (vezi toată discuția)