IonPopescu-B 
	    	Utilizator

IonPopescu-B 
	    	Utilizator	    

IonPopescu-B, utilizator
 IonPopescu-B, utilizator 	
			 Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

Buna ziua,
Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul dintre furnizorii de televiziune prin cablu. Exista vreo modalitate sa pot scapa de aceasta taxa aberanta?#-o
 Adi Lungu 
	    	Utilizator

Adi Lungu 
	    	Utilizator	    

AdrianMG 
	    	Utilizator

AdrianMG 
	    	Utilizator	    

gabita.73	                   

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)
	                    gabita.73	                   

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)

Marius Nou	                   

Buna ziua!
Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
	                    Marius Nou	                   

Buna ziua!
Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)

toma.a	                   

buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
	                    toma.a	                   

buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)