Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita si iesire din indiviziune

Buna ziua!
Mama mea in urma cu 4 ani a cumparat o parte de 1/4 dintr-un imobil(e vorba de o casa apartamentata) de la o doamna(X), acea cota parte fiind defapt demisolul.Mentionez ca in lipsa de bani nu s-a facut scoaterea din indiviziune. X de la care am cumparat, a primit acasa o comunicare in care e mentionata si mama, de la cadastru prin care se dispune admiterea cererii cu privire la executarea silita a imobilului avand proprietari pe mama mea in cota de 1/4 sub B8 si pe X in cota de 2/4 sub B6 si 1/4 sub B7.In comunicare se specifica ca se incepe executarea asupra cotei de 3/4 din imobil impotriva X.Acesta recunoaste ca are o datorie de 11000 lei pe care nu are bani sa o achite.
Intrebarea mea este...O poate executa silit si pe mama mea? Ce e de facut ca mama mea sa nu aiba de suferit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 5 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, se vinde doar cota debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si drept de preemtiune Cinthya Cinthya X si Y sunt coproprietarii unui imobil. Y in cota de 1/4 sub B8 si X in cota de 2/4 sub B6 si 1/4 sub B7. X a primit de la cadastru o comunicare in care se ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara venituri si bunuri sad2897 sad2897 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara ipoteca, s-a ajuns la executare silita. Momentan nu am venituri, nu lucrez. Apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)