avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrare sedinta contencios
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrare sedinta contencios

Rog respectos cu urmatoarea intrebare,parte intr-un dosar de contencios pot solicita inregistrarea sedintei de judecata?daca da, care este procedura?pe vechiul cod se afla procesul.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
geo-vem, utilizator
Cel mai recent răspuns: ralu_k79 , utilizator 11:00, 6 Octombrie 2014
Conform Regulamentului nr. 212/8 din 18 iunie 2009 privind inregistrarea audio digitala a sedintelor de judecata, aprobat prin Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii, capitolul 8.1., participantii la proces au dreptul la o copie de pe inregistrarea audio a sedintei de judecata. Formulati cerere catre presed. inst. si veti primi transcrierea sedintei.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio video a sedintei andreyskysky andreyskysky BUNA SEARA . NU AM AVOCAT , ASADAR NU AM STIUT CA POT CERE INTEROGATORIU SI MARTORILOR PARTII ADVERSE . AM DEPUS INSTANTEI DOAR INTEROGATORIUL PT RECLAMANTA ... (vezi toată discuția)
Sedinta instanta - posibilitate inregistrare video mihaela2007 mihaela2007 se poate solicita inregistrarea video a sedintei in cazul unui dosar penal? stiu ca acum se inregistreaza audio conform n.c. pr.civ (vezi toată discuția)
Legislatie pentru cererea de eliberarea inregistrarii audio-video de sedinta eusaisapte eusaisapte Am nevoie sa obtin la cerere copie electronica dupa inregistrarea audio video a sedintei de judecata. 1. Am identificat o postare gresita indicand art. 164 ... (vezi toată discuția)