Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda ratp

sunt student(major, din pct de vedere juritic),am luat o amenda la ratb iasi, in circumstante mai mult suspecte, dar nu asta e problema mea.
daca nu platesc amenda , am inteles ca intra in impozit, dar daca eu nu detin impozit, intra pe numele tatalui meu, deoarece am inteles ca daca nu platesc, in 5 ani se sterge, si nu am nici un interes sa o platesc, aveam bilet :)
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:50, 17 Octombrie 2014
in 5 ani , credeti ca tatal nu o sa aibe nevoie vreodata de ceva de la primarie....o s-a plateasca amenda sigur.
Din pacate informatiile dvs sunt in mare parte eronate,amenda respectiva,,nu intra in impozit::si obligatia de plata nu se transmite tatalui dvs.La un moment dat se va incerca executarea silita a bunurilor dvs,daca nu aveti bunuri este alta discutie.Daca sunteti in termen contestati amenda,prezentati instantei de ce anume considerati ca a fost aplicata in circumstante suspecte etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb Fleoarca_Irina Fleoarca_Irina Buna ziua. Sambata 14 ianuarie, Am primit o amenda pe lina 182 intre titulescu si gara de nord (o singura statie). M-am urcat in masina fiindca mai aveam 5 ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb neplatita 2003 sau 2004 ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua! Povestea mea mai pe scurt e ca in 2003 sau 2004 am calatorit in Bucuresti, nu am compostat bine biletul nu se vedea clar tushul cu data, controlorii ... (vezi toată discuția)
Evitare plata amenda ratt/ratb victoriavic victoriavic Ce se intampla daca nu platesc o amenda ratt/ratb? Am inteles ca in 5 ani se \\"sterge\\", dar eu iau indemnizatie de crestere a copilului de la stat...Oare ma ... (vezi toată discuția)