CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic

CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic	    

cristina31kyky 
	    	Utilizator

cristina31kyky 
	    	Utilizator	    

CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic

CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic	    

agjj 
	    	Utilizator

agjj 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 compaqqq	                   

buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata  cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)
	                    compaqqq	                   

buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata  cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)

AndreeaIancu23	                   

Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB si cu ce ma poate afecta daca nu le platesc deloc.  Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
	                    AndreeaIancu23	                   

Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB si cu ce ma poate afecta daca nu le platesc deloc.  Multumesc frumos. (vezi toată discuția)

Batrinu Ionut	                   

Am fost dat in judecata pentru neplata unui credit la termen, eu fiind in concediu crestere copil, procesul a fost castigat in instanta de catre firma de ... (vezi toată discuția)
	                    Batrinu Ionut	                   

Am fost dat in judecata pentru neplata unui credit la termen, eu fiind in concediu crestere copil, procesul a fost castigat in instanta de catre firma de ... (vezi toată discuția)