avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cedare contract de concesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cedare contract de concesiune

Am incheiat un contract de concesiune teren in vederea construirii unei locuinte in anul1996. Am construit casa in care locuiesc impreuna cu familia.Acum as vrea sa cedez concesiunea fiicei mele, dar la primarie m-am lovit de urmatoarea problema: mi s-a spus ca doar prin vanzarea constructiei pot ceda concesiunea in favoarea ei.
Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Daca ma puteti ajuta cu articole din lege....va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:11, 19 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Pai sigur, concesiunea se refera la teren, dar casa ? Trebuie vanduta, nu-i asa? Analizati si dvs., cum trece casa din proprietatea dvs, in proprietatea fiicei si veti ajungeti la concluzia ca ce v-au spus cei de la primarie este corect. In continuare .. ce sa faceti? Va adresati unui notar si situatia se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
O lamurire privind legea 18/1991 va rog! claudia.m claudia.m Buna tuturor, Am nevoie de o lamurire privind legea 18/1991, si în special Art. 36. (1)\"[i]Terenurile aflate în proprietatea statului, situate în ... (vezi toată discuția)
Legea 15 sau concesiune carmen.i carmen.i mi-am facut casa in curtea bunicii dar pe terenul primariei.vreau sa iau acest teren cu legea 15(indeplinesc conditiile)am fost la primarie dar mi-au spus sa-l ... (vezi toată discuția)