avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru Mall
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru Mall

Buna ziua. Doresc sa deschid un punct de lucru intr-un mall, dar ca de fiecare data acesta nu are proces verbal de finalizare a lucrarilor. Imi puteti da va rog frumos o solutie pentru inregistrarea lui la ORC fara acest document?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 13:37, 5 Noiembrie 2014
Buna ziua,

Extrasul de CF pe cladire ar trebui sa il poata inlocui cu succes.

multumesc pentru raspuns, dar daca lucrarea nu este finalizata poate avea deschisa carte funciara pentru cladire? alte posibilitati mai sunt pentru deschiderea punctului de lucru la ORC inainte de receptia finala a lucrarilor?
Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Inregistrarea punctului de lucru la Registrul Co;ertului nu poate fi facuta pana la finalizarea lucrarilor (am crezut ca este vorba de o omisiune in documentatia primita de la proprietar / sublocator). Va trebui sa asteptati predarea pentru inregistrare.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Acord vecini (inexistenti) pentru deschidere srl maria_e maria_e Doresc sa deschid un SRL(clinica de psihoterapie) intr-o casa, proprietate a unuia dintre administratori. Desi casa nu are perete comun cu nici unul dintre ... (vezi toată discuția)
Ce acte verificam inainte sa cumparam un apartament nou? Iulian Balinisteanu Iulian Balinisteanu Salutare, vreau sa cumpar un apartament nou, bloc aproape finalizat la care CF-ul va iesi in 6 luni. Pana atunci constructorul cere semnarea unui antecontract ... (vezi toată discuția)