avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... regim juridic pentru functionare punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

regim juridic pentru functionare punct de lucru

societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut autorizatie de constructie , au construit o cladire si au facut receptia . In acest moment se plateste de catre asociati impozit pe cladire . Care este forma legala pentru ca societatea sa functioneze cu un punct de lucru in aceasta cladire si sa poata investi in continuare in aceasta cladire , in amenajare , intretinere etc. Mentionez ca asociatii sunt sot sotie si sunt singurii asociati in societatea in cauza .
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:32, 10 Mai 2012
Declarare la ONRC a acestui spatiu ca punct de lucru.
stiti care sunt documentele necesare in situatia data pentru inregistrare punct de lucru?
Din pacate trebuie rescris actul constitutiv cu includerea acelui punct de lucru si de facut formalitatile la ONRC.
Sediile secundare pot fi declarate la ORC fara a fi nevoie de redactarea unui act constitutiv actualizat
Aveti nevoie sa faceti dovada folosirii spatiului in mod legal (contract de inchiriere sau comodat si extras CF) si hotarare AGA pentru infiintare sediu secundar la adresa respectiva.
intrebarea care se pune este: trebuie sa fac un alt contract de comodat intre persoana fizica care detine constructia si persoana juridica care detine terenul? sau contract de inchiriere ?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Deschiderea unui sediu secundar liviuneculaescu liviuneculaescu Buna dimineata, va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru deschiderea unui sediu secundar, ca act de spatiu, este suficient contractul de inchiriere a terenului ... (vezi toată discuția)