Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trimiterea actelor in original in strainatate, pentru angajare

Buna ziua,as dori o informatie legata de trimiterea actelor in original in strainatate pentru obtinerea unui loc de munca.mai clar in londra am o cunostinta foarte buna care mi-a spus ca ma va aduce la ea pentru a lucra doar ca eu sa ii trimit din tara pasaportu si permisul de conducere ca sa imi poata face acte.este posibil asa ceva?pentru ce permisul de conducere de exemplu daca nu aveam permis de conducere nu ma puteam angaja?precizez ca acolo nu voi munca pe masina adica sofer.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 11 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Este o solutie aberanta referitoare la trimiterea in original a actelor in strainatate. II puteti trimite copii.

In Anglia nu te angajeaza nimeni fara National Insurance Number. Dar ca sa obtii National Insurance Number (NINO) ai nevoie de:
Pasaport romanesc (de aceea ca sa locuiti in Anglia nu e destul sa veniti doar cu buletinul ca pentru turist) + carte de indentitate + certificat de nastere original + certificat de casatorie(daca ai) + permis de conducere (daca ai) + Bank statements + contract de inchiriere + scrisoare de la angajator + contract de angajare + Invoices + Scrisoare de la scoala daca urmati una acolo + Facturile ce vin pe numele vostru + Srisoare de la un contabil care va reprezinta acolo + Scrisori de recomandare de la angajatori + poze de la locul de munca si alte detalii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare formular e 401 cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua ! Poate cere completarea \\"Formularului E 401\\", sotul/sotia aflata in tara, in numele persoanei aflata la munca in strainatate, fara procura ? ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)