Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare autoutilitara cu actele pierdute

Am gasit o autoutilitara de vanzare, dar proprietarul sustine ca nu mai are nici un act, ca le-a pierdut. Cum se pot obtine actele? Se poate cumpara si eventual inmatricula de catre cumparator? Masina este inscrisa in RO.
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 10:10, 14 Noiembrie 2014
Si nu va "miroase" a nimic in neregula? Cartea de identitate se obtine in duplicat de la R.A.R. de catre proprietar, cu actele lui de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine e proprietarul ? NeamtuA NeamtuA Buna seara! Am cumparat o masina, cu contract de vanzare cumparare, si am pierdut cartea de identitate inainte de a o inmatricula. Am inteles ca pentru a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de ... (vezi toată discuția)
Cod rutier edy_irinel edy_irinel am cumparat o motocicleta fara carte de identitate.ce fac? am contractul de vanzare cumparare,am talonu dar nu am cartea de identitate pt ca este ... (vezi toată discuția)