avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariu bugetar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariu bugetar

Buna. As dori informatii in legatura cu salariile din domeniul asistentei sociale. Sunt psihopedagog( psiholog clinician) vechime in cartea de munca de 13 ani,6 ani in functia actuala avand salar de baza 1181ron,conditii grele(50%) 512ron, salar net 1201ron. Cat e incadrarea celor cu studii superioare? E legal acest salar? mic din punctul meu de vedere. Multumesc

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)
Referitor la studiile unui functionar public annneess annneess Buna ziua! Am o mica dilema. Lucrez in domeniul administratiei publice locale din 2008, pe postul de referent. Am terminat anul asta Facultatea de Psihologie( ... (vezi toată discuția)