Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modalitate calcul chirie locuinta ICRAL

M-ar interesa sa aflu cum se calculeaza chiria unui apartament apartinand ICRAL Bucuresti, Centrul Istoric, conform noii OUG 43/2014. Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: mrlnmcn29 , utilizator 06:15, 24 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG mentionata are articol unic care prevede
Durata contractelor de închiriere privind suprafeţele locative cu destinaţia de locuinţe din proprietatea statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, reglementată de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 44/2009 privind durata unor contracte de închiriere pentru suprafeţe locative cu destinaţia de locuinţe, aprobată prin Legea nr. 309/2009, pentru care a operat tacita relocaţiune, în condiţiile prevăzute la art. 1.810 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, este de 5 ani de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

Pe cale de consecinta chiria aferenta apartament urmeaza sa fie dispusa/actualizata conform clauze contractual asumate cu proprietarul primarie
Când se da OUG pentru prelungirea contractelor de chirie la ICRAL /2019????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias oana1999 oana1999 Buna ziua, din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)
O.u.g. nr. 26 din 27 august 2019, prelungire contracte locative chiriasi si art. 1810 cod civil Alexantru80 Alexantru80 Buna ziua, locuiesc in Centrul Istoric in Bucuresti si am fost la A.F.I. sa prelungesc contractul de inchiriere conform O.U.G. 26 din 27 august 2019, si mi-au ... (vezi toată discuția)
Apartament luat in chirie , cui ii revin costurile de reparatie pe scara blocului? Tutuianu1991 Tutuianu1991 Buna ziua anul trecut am luat un aprtament in chirie , toate bune pana cand ceilalti locatari si administratorul au decis ca fost teava de evacuare a ... (vezi toată discuția)