avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare chirias
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare chirias

Buna ziua,

din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ianuarie si nici gazele. Am facut contract, dar la anaf nu am facut deocamdata declaratia unica de venit. As dori sa stiu cum ar trebui procedat
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 4 Aprilie 2019
Solutionarea este conditionata si de clauzele contractual asumate
Ati prevazut rezilierea unilaterala a contractului in cazul in care locatarul nu se achita de plata intretinere+chirie ?
Ati prevazut termen notificare ,evacuare ?
Initial notificati oficial locatarul cu obligatia achitarii sumelor contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi/proprietari Keith3 Keith3 Am inchiriat apartamentul pe o perioada de sase luni, insa chiriasii nu au platit nici una dintre utilitati, intretinere, gaz, lumina, internet. Si nici chiria ... (vezi toată discuția)
Chiriașii nu au plătit chiria din luna mai miha12 miha12 Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20. Contractul este depus la anaf. În contract am scris ca rezilierea ... (vezi toată discuția)
Chirias nu vrea sa plece criss123 criss123 Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)