ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Keith3	                   

Am inchiriat apartamentul pe o perioada de sase luni, insa chiriasii nu au platit nici una dintre utilitati, intretinere, gaz, lumina, internet. Si nici chiria ... (vezi toată discuția)
	                    Keith3	                   

Am inchiriat apartamentul pe o perioada de sase luni, insa chiriasii nu au platit nici una dintre utilitati, intretinere, gaz, lumina, internet. Si nici chiria ... (vezi toată discuția)

miha12	                   

Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20.
Contractul este depus la anaf.
În contract am scris ca rezilierea ... (vezi toată discuția)
	                    miha12	                   

Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20.
Contractul este depus la anaf.
În contract am scris ca rezilierea ... (vezi toată discuția)

criss123	                   

Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)
	                    criss123	                   

Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)