avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Preluare Marfa de la o casa de expeditii din Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Preluare Marfa de la o casa de expeditii din Germania

Buna ziua,

Firma noastra a platit pentru servicii de descarcare marfa din container si incarcare in camion unei firme din Germania. Problema este ca cei din Germania nu sunt in stare sa descarce marfa. Le-am trimis ajutor, dar se pare ca acum cer suplimentar 50 EUR/lucrator/ ora ca sa descarce marfa (pentru care noi deja am platit). Ne-au amenintat ca nu ne elibereaza marfa daca nu efectam aceasta plata. Va rugam sa ne spuneti cui ne putem adresa in aceasta situatie. Cum este posibil sa ne ameninte ca ne sechestreaza marfa?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)
Transport marfa nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua. Am facut un import din China CIF.A fost numit deconsolidator al marfii o firma din Romania pe care ulterior a trebuit sa o imputernicesc sa se ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)