avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ocupare functie temporar vacanta post secretar oras
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ocupare functie temporar vacanta post secretar oras

In ce conditii legale se poate ocupa un post de secretar de oras, postul fiind temporar vacant, de catre o persoana angajata a aceleiasi institutii care are studii juridice dar nu are vechime in profesia/activitatea de jurist? Si daca pentru a ocupa acel post temporar vacant este necesar sa se organizeze concurs?
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 11:09, 25 Noiembrie 2014
Pentru a ocupa temporar o functie vacanta din institutie trebuie sa indeplinesti obligatoriu conditiile acelui post.Trebuie sa indeplinesti conditiile de studii si de vechime necesare ca si cum ai participa la recrutare.In cazul in care indeplinesti conditiile respective se comunica la ANFP solicitarea avizului pentru ocuparea postului temporar ,cu avizul obtinut se emite dispozitie de numire temporara in care se acorda si drepturile acelui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functia publica de secretar temporar vacanta szildiko79 szildiko79 Buna ziua As dori sa aflu daca pentru numirea, prin promovarea temporară a unui funcţionar public care îndeplineşte condiţiile de studii şi de vechime ... (vezi toată discuția)