avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Neintelegere privind produsul oferit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Neintelegere privind produsul oferit

Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul si ma suna sa-mi spuna ca de fapt el voia altceva, in fond a gresit anuntul si s-a uitat la ceva si a sunat la altceva...pentru ca nu a fost vina mea I-am spus ca il poate returna dar sa plateasca transportul tur retur.a inceput sa injure si a zis ca trebuie sa-l platesc tot eu...acum eu ce pot face? Sunt obligata sa-l primesc inapoi si sa platesc si transportul?
Mentionez ca persoana s-a uitat initial la produsul unui alt vanzator,similar cu al meu, pe mine m-a sunat si nu m-a intrebat detalii ale produsului decât daca il mai am si sa il trimit...
Sunt foarte nedumerita...cred ca nici nu o sa mai postez vreodata pe olx....
Cel mai recent răspuns: QED , utilizator 15:40, 24 Noiembrie 2014
Pastrati convorbirile cu respectivul. Daca doreste sa returneze , trebuie sa achite transportul.In caz de reclamatie veti demonstra ca este culpa lui ca a facut acea confuzie.
Problema este ca deja l-a trimis inapoi dar cu plata dus la mine si intors la el,Desi i-am specificat ca sa plateasca el tur retur ca nu e vina mea,insa acum nici nu stiu ce sa fac...imi e frica si sa raspund la telefon ca pana acum m-a sunat de pe 3 numere diferite sa ma injure...
Atentie sa nu va returneze altceva decat ati trimis. Au fost cazuri.
Cand primiti inapoi coletul, sa mai luati pe cineva la posta, si la preluare, sa filmati cu telefonul, ca sa aveti o dovada, si mai puteti ruga oficianta sa fie martor la deschiderea cutiei, sa nu fie altceva sau pietre inauntru!.. Am citit mai demult ceva asemanator, iar omul, in loc de telefon, a primit o piatra sau cartof inauntru!..
in mod sigur OLX are termeni si conditii de utilizare care se refera la comenzi, conditii si cheltuieli cu transportul, comisioane, etc.
gasiti articolele care va ajuta sau va obliga si procedati ca atare

Alte discuții în legătură

Inselatorie pe internet elena_crys elena_crys Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)