avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestare servicii IT catre firma impozabila UE - ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestare servicii IT catre firma impozabila UE - schimbari 2015?

Buna ziua,

Sunt un PFA platitor TVA care presteaza servicii IT catre o firma impozabila din UE (code VIES valid). Depun 390 lunar si 300 trimestrial. Am citit www.avocatnet.ro/content/art...
si sunt nelamurit daca/cum imi va afecta asta activitatea. Trebuie sa ma inregistrez daca prestez asemenea servicii doar catre o firma impozabila?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2014
marius1975_2, utilizator
Cel mai recent răspuns: marius1975_2 , utilizator 11:23, 28 Noiembrie 2014
Din cate inteleg eu din respectiva modificare a Codului Fiscal, se incearca o simplificare a inregistrarii unei persoane impozabile care presteaza respectivele servicii care persoane NEIMPOZABILE in diferite state membre UE, fara a mai fi necesara inregistrarea in fiecare stat membru. Nu este cazul dvs., din cate inteleg.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasare forta de munca in ue paris.blonda paris.blonda O firma inregistrata in scopuri de TVA in Romania presteaza servicii de plasare a fortei de munca catre o persoana impozabila din ue neinregistrata in scopuri ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit, intracomunitar, declaratii robilix robilix buna ziua am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva deoarece prestez servicii si in tarile UE am depus cererea pentru cif de tva, eu ramanand ... (vezi toată discuția)
Achizitii prestari servicii intracomunitare AIV AIV O societate din Polonia imi presteaza niste servicii( sablare si vopsire poduri) in Romania, emit facturi societatii din Romania fara TVA. Intrebare: Trebuie ... (vezi toată discuția)