avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Politist local cu statut de functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Politist local cu statut de functionar public

Buna seara!
As dori cateva informatii cu privire la statutul politistului local pe care eu nu le gasesc sau poate nu le inteleg eu, si de aceea am nevoie de raspunsul unui specialist in acest domeniu.
Doresc sa ma informez daca,politistul local,aflat in concediul de odihna ,beneficiaza de toate masurile speciale de protectie conform statutului functionarului public.
Va adresez aceasta intrebare deoarece,fiind in CO ,am fost agresat fizic si verbal de un individ,el luand la cunostinta ( i-am spus verbal) ca sunt politist. In final s-a incheiat cu chemarea politiei ,sotia sunand la 112 , si a echipajului de ambulanta ,care m-a transportat la spital. Totul s-a intamplat in apropierea domiciliului meu.

Intrebarea finala ar fi ,daca eu pot face plangere si pentru ultraj ,avand in vedere faptul ca ma aflam in concediu de odihna.
Va multumesc anticipat si astept raspuns
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2014
reli_relly, utilizator
De bine de rau macar s-a revenit cu norma de hrana. E bine si atat decat deloc. Sunt si alte alte catagorii defavorizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare penala fapta viorelv viorelv Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot primi la judecatoria curtea de arges sunt acuzat ... laurentiuionnegrescu38 laurentiuionnegrescu38 Ce pedeapsa pot primi la judecatoria Curtea de Arges sunt acuzat de fapta de ultraj judiciar raportat la amenintare in forma continuata 4 acte materiale ? (vezi toată discuția)