avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune pensie de intretinere minor depusa in luna ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune pensie de intretinere minor depusa in luna iulie - fara termen/ce se poate face?

Buna ziua,

as dori sa stiu daca pot face ceva pt urgentarea solutionarii pensiei alimentare, in sensul ca dosarul pt pensie este inregistrat din luna iulie 2014 si nici pana in prezent nu a fost repartizat.
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:05, 28 Noiembrie 2014
In principiu, nu, este si functie de gradul de incarcare al instantei, dar si de timpul in care se raspunde in procedura administrativa la solicitarile instantei (anchete administrative, adresa serviciu parat adeverinta venituri etc)!
Acum nu puteți face nimic. De-abia după ce va fi stabilit primul termen al cauzei veți putea formula cerere de preschimbare a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara yoannacri yoannacri Am un copil insa nu sunt divortata pot obtine prin instanta pensia alimentara sau trebuie intai sa deschid actiune pt divort si dupa sentinta definitiva mi se ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura un proces pt stabilirea pensiei de intretinere mykynem mykynem din ianuarie 2012 copilul meu a implinit 18ani am deschis un nou proces de stabilire in continuare de pensie de intretinere el fiind elev in cls a XI la liceu ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara liliche liliche este vorba de o prietena. A cerut majorarea pensiei alimentare dupa 5 ani. A primit majorarea care se apropia de 100% paratul a solicitat \"asigurare ... (vezi toată discuția)