AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Salagean  Vasilica 
	    	Consilier juridic

Salagean  Vasilica 
	    	Consilier juridic	    

mykynem 
	    	Utilizator

mykynem 
	    	Utilizator	    

Salagean  Vasilica 
	    	Consilier juridic

Salagean  Vasilica 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Carmen Lazar	                   

Bună ziua ! Copilul meu, major fiind, a depus cerere la tribunal pentru continuarea plății pensiei de întreținere de către tatăl lui.Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
	                    Carmen Lazar	                   

Bună ziua ! Copilul meu, major fiind, a depus cerere la tribunal pentru continuarea plății pensiei de întreținere de către tatăl lui.Precizez ca este ... (vezi toată discuția)

pitigoiovidiuanton	                   

Sunt un tata a trei copii. Unul major, provenit dintr-o casatorie anterioara,elev la un liceu privat la care mama lui plateste circa 5000 euro pe an. In ... (vezi toată discuția)
	                    pitigoiovidiuanton	                   

Sunt un tata a trei copii. Unul major, provenit dintr-o casatorie anterioara,elev la un liceu privat la care mama lui plateste circa 5000 euro pe an. In ... (vezi toată discuția)

claudia_clau_b	                   

Fetita mea a implinit 18 ani  luna aceasta si este in clasa a  XI -a la un liceu teoretic  . Ca tatal acesteia sa-i plateasca in continuare pensie de ... (vezi toată discuția)
	                    claudia_clau_b	                   

Fetita mea a implinit 18 ani  luna aceasta si este in clasa a  XI -a la un liceu teoretic  . Ca tatal acesteia sa-i plateasca in continuare pensie de ... (vezi toată discuția)