avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ref.pensie invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ref.pensie invaliditate

un salariat care se pensioneaza pt.invaliditate are ultimul certificat medical eliberat pentru perioada 11.11.2014 - 27.11.2014. Va rog sa-mi spuneti care este data pe care o trec in "Adeverinta din care sa reiasa data incetarii platii indemnizatiei pt.incapacitate temporara de munca, sau, dupa caz, data incetarii calitatii de asigurat" De asemenea, va rog sa-mi spuneti daca trebuie mentionata in adeverinta suma reprezentand indemnizatia suportata din bugetul FNUASS pt.concedii si indemnizatii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 3 Decembrie 2014
Data incetarii calitatii de asigurat = data incetarii c.i.m. = data comunicarii deciziei de pensionare de invaliditate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru pensionare clava clava In afara adeverintei de grupa II munca, eliberata de firma, pentru perioada dupa 1 aprilie 2001, ce documente sunt necesare si de catre cine se intocmesc? (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare pe caz de boala Anca07 Anca07 va rog sa imi spuneti care sunt actele necesare intocmirii unui dosar de pensionare pe caz de boala. multumesc! (vezi toată discuția)
Pensionare caz boala baby05 baby05 sunt operata de tumora renala stinga maligna gradul 2 .pot intrain comisie de pensionare?ce acte necesare sunt necesare?mentionez ca sunt in concedie medical ... (vezi toată discuția)