avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada preaviz

Buna seara! Am o intrebare - Sunt angajat cu contract de munca cu 1 (una) ora pe zi. Am Primit o oferta din alta parte si vreau sa plec cat mai repede dar angajatorii actuali vor sa ma tina in preaviz. Care este perioada de preaviz si cate ore pe zi ar trebui sa merg? ...avand in vedere ca am contractul de munca cu o ora pe zi. Cu cerere de demisie am nevoie de acordul lor sau pot pleca oricand? Multumesc mult. Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 10 Decembrie 2014
Perioada de preaviz este cea mentionata in c.i.m., iar durata timpului de munca in preaviz este de 1 ora/zi.

Preavizul se acorda in caz de demisie. In situatia incetarii c.i.m. cu acordul partilor nu se acorda preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de muna/va rog frumos sa ma ajutati PatriP PatriP Buna seara, Sunt angajata la o banca si am anuntat acum o saptamana ca vreau sa plec dar la insitentele directoarei nu mi-am depus demisia imediat ( a vrut ... (vezi toată discuția)
Contract de munca costel m costel m in cazul de fata muncesc cu contract pe perioada determinata. am primit o oferta de munca in alt loc. ce se intampla daca plec fara sa stau in preaviz? in ... (vezi toată discuția)
Demisie sau nu Viky85 Viky85 Lucrez in jumbo voluntari din 25 iunie 2018 de luna aceasta inepe sa dea afara in masa mai bn de 3 sferturi din magazin .pur si simplu ne trezim cu demisia in ... (vezi toată discuția)