Buna ziua
Ma aflu intr-o mare dilema. Ce documente trebuie sa obtin de la Registrul comertului ca sa pot trece o casa de marcat de pe o firma pe alta . Problema e ca punctul de lucru si-a incetat activitatea prin expirarea certificatului constatator si a contractului de inchiriere. Dar s-a deschis alt punct de lucru si s-a obtinu alt certificat constatator pe alta firma. Si acum vreau doar sa trec casa de marcat de pe o firma pe alta .
P.S : Scuzati daca nu ati inteles dar sunt in pana de idei si nu stiu la cine sa mai aperez
Va multumesc !
O zi buna !
Din cate cunosc eu trebuie sa apelati la o firma specializata ca sa vindeti o casa de marcat. Nu puteti sa o vindeti in mod direct. La Registrul Comertului daca ati schimbat punctul de lucru de pe o firma pe alta cred ca nu mai aveti ce face. Trebuie sa efectuati predarea memoriei fiscala (cred ca este inca in vigoare acea prevedere) a firmei initiale catre admin fin iar casa de marcat trebuie refiscalizata (de firma prin care faceti vanzarea) iar punctul de lucru trebuie declarat la administratia financiara.
Problema e ca mi se cere document din care sa reiese ca activitatea punctului de lucru anterior a incetat, dar punctul de lucru si-a incetat activitatea de drept prin expirarea certificatului constatator si contractului de inchiriere.
Mergeti la registrul comertului si radiati punctul de lucru pentru ca nu se face asta automat chiar daca s-a terminat perioada contractului de inchiriere. Si cu hartia pe care o primiti de la ei va faceti treaba in continuare.
Punct de lucru
Balanmirela
Buna ziua! Vreau sa deschid un magazin tip bacanie., aprozar. Am deschis firma, urmeaza sa inchei contractul de inchiriere spatiu. Care sunt urmatorii pasi? ... (vezi toată discuția)