Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, dosar care stagneaza

Buna seara , va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri , deci am avut un accident in data de 10-07-2014 eu fiind la volan , intr`un oras unde viteza maxima era de 50 km/h ( cu un motociclist , acesta fiind si baut , avea o concentratie de 1,20 mg/dl in aerul expirat ) in urma caruia motociclistul a suferit traume ( fractura de femur , fractura de tibie , si fracturi la ambele rotule si fractura de clavicula) , am fost si am vb cu el si astea si nu are pretentii la nimic pentru ca a zis ca era baut , si politia ne`au dechis dosare penale la amandoi , mie ptr. vatamare corporala din culpa , si lui ptr. conducerea sub inf.baut.alcolice , dosarul stagneaza inca de atunci , spune`ti`mi va rog ce sa fac ? ( pentru ca am nevoie de permis )....:(
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:38, 21 Decembrie 2014
Nu ne spuneti cine a fost vinovat de producerea accidentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie fara drept de a conduce. cum rezolvam? scolceag scolceag Fratele meu a fost implicat intr-un accident in sensul ca se afla la volanul masinii sale si a fost lovit de un motociclist.(in partea dreapta spate a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier-vatamare corporala grava nutu83 nutu83 Buna dimineata, Sunt un tanar de 23 de ani care in urma cu un an , mai exact in august 2007, ma deplasam spre casa impreuna cu prietena mea(aflandu ma la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala Antoaneta2010 Antoaneta2010 Vineri, 04.07.2014, ora 23.30, sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier. Mai exact, pe un drum judetean, o basculanta a patruns pe sensul lui de mers, ... (vezi toată discuția)