Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cnpas

Buna seara ,am depus o adv pt recalcularea pensiei la casa de pensii acum 8 luni de atunci si pana acum nici un raspuns ,am fost de cate-va ori la dumnealor sa ma interesez dar nimeni nu stie nimic raspunsul lor a fost mai incercati peste o luna ,spuneti daca e posibil asa ceva... Am facut sesizare la petitii.sesizari@cnpas.org cu data depuneri adv nr de dosar dar nici un raspuns ce credeti ca e de facut?
Cel mai recent răspuns: george1111 , utilizator 13:42, 27 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pt. raspuns ,casa de pensii banuieste ca urmea un proces pt.ca raspunsul lor o sa fie nefavorabil si de aceia trage de timp inutil ,dar nu pot da casa sectoriala de pensi in judecata ci numai casa de pensii a minicipiului Bucuresti,ori cum multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
george1111, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas laura06laura laura06laura Ma poate ajuta cineva va rog. Noi am fost 4 frati care am fost orfani de ambii parinti si aveam pensie de urmas. In 2011 ne-am depus doi dintre noi cerere de ... (vezi toată discuția)
Restanta plata asigurari sociale august-septembrie 2010 dios dios cu ocazia transferarii de la casa de pensii la finante a situatiei platilor asigurarilor sociale,mi-au gasit o restanta la plata pentru 1 august-10 octombrie ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces milan72 milan72 buna seara! as vrea sa intreb unde se poate adresa o persoana al carei sot a decedat ,iar firma unde acesta a lucrat ,refuza sa plateasca ajutorul de ... (vezi toată discuția)