Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire casa pe teren extravilan

..am cumparat un teren extravilan(5000mp) intr-o "viitoare zona rezidenziala",unde mi-as dori sa fac o mica livada si o casa modesta! vazand cat de lunga ar fi strada de parcurs pentru a transforma extravilanul in intravilan,va rog sa-mi spuneti daca facand o"exploatare agricola"as putea rezolva problema construirii casei,si ce conditii(documente) servesc pentru a face acea exploatare MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 11:54, 29 Decembrie 2014
Se poate construi pe orice teren, dar numai cu acordul unitatii administrative, primariei,
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea unei case in livada eleonard eleonard Buna ziua! vreau sa construiesc o casa intr-o livada la tara. Este un teren de 1 ha intr-o zona de deal mostenit. As vrea sa pastrez livada si sa fac doar ... (vezi toată discuția)
Anexa exploatatie agricola RazvanVeres13 RazvanVeres13 Buna ziua, Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale ... (vezi toată discuția)
Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)