avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bani scosi din firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bani scosi din firma

Buna ziua.As vrea sa stiu cum pot scoate legal bani din firma,pentru cheltuieli in scopuri strict personale.Este vorba despre un SRL in care eu sunt asociat unic.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 12:38, 1 Ianuarie 2015
Pentru ca presupun ca nu aveti contract de munca pentru a va putea lua salariu, atunci va ramane posibilitatea de a va scoate profitul ca dividende. Asta se poate face cel mai devreme la inceputul anului viitor odata cu intocmirea bilantului si odata cu plata impozitului pe dividende.
O alta posibilitate presupune in afara de cele mentionate mai sus este ,daca ati fi imprumutat SRL-ul, in acest caz puteti sa va luati banii inapoi daca exista lichiditati.
Atentie, alta cai legale nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre dividende sau profit Asvreasaaflu Asvreasaaflu Buna seara, Dacă am deschis un srl in 2018, nu sunt plătitor de Tva, nu am angajati pot face ce vreau eu cu profitul sau sunt anumite situați cand pot ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Srl cu asociat unic,fara salariati-cum scot bani din firma? ccc19 ccc19 Buna ziua. Va rog ,pentru urmatoarea situatie: SRL cu asociat unic,fara salariati(angajati) : cum pot scoate bani din firma lunar? Profitul net obtinut ... (vezi toată discuția)