avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura proforma de la Soc Rom Radiodifuziune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura proforma de la Soc Rom Radiodifuziune

in luna 11 am primit factura proforma de la Societatea Romana de Radiodifuziune
cu taxa radio-2012,taxa radio-2013.taxa radio-2014 total 360 lei.
pe aceeasi adresa cu asediului firmei avem doua facturari la energia electrica una mono si una trifazica,pe pers fizica . pe ambele platim taxa radio.
Pe firma nu stiu sa mai fii platit,si intrebarea este daca e legal sa platesti din urma cu atata timp din moment ce la aceeasi adresa a fost si este platit de catre persoana fizica?multumesc. LA MULTI ANI!
Cel mai recent răspuns: florina ciubotariu , utilizator 14:59, 2 Ianuarie 2015
Taxa radio TV persoane juridice nu este o taxa pe receptor sau adresa (cum gresit se intelege de cele mai multe ori), ci este un bir pus pe buzunarul persoanelor juridice, ca atare nu are importanta daca la adresa respectiva se mai plateste taxa si pe persoane fizica (asa este legea). V-au facturat din spate 3 ani, intrucat s-au incadrat in termenul general de prescriptie de 3 ani. Totusi, cele mai multe persoane juridice din Romania se incadreaza la valoarea de 6,5 lei per luna (adica 4 lei TV si 2,5 lei radio), care nu ar fi asa o o nenorocire. Verificati unde va incadrati! Si ..ca fapt divers, aceasta taxa abuziva se incaseaza in toate statele UE (doar ca la alte valori).
multumesc mult.multa sanatate si putere de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare taxa radio ivoboy ivoboy Buna seara. Am primit o notificare de la societatea romana de radiodifuziune, de achitare a unei taxe pentru un srl. Mentionez ca platesc aceasta taxa si ca ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)