avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere talon instrainat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere talon instrainat

Buna ziua,
Recent am cumparat o masina.
Masina este inregistrata pe A.B., dar este instrainata catre L.F.
LF mi-a vandut masina cu un contract de vanzare cumparare simplu intre persoane fizice... fara notar..
In primul rand, este legal ce a facut, avand in vedere ca este doar instrainata catre el?
In al doilea rand, eu am dreptul legal sa merg cu masina pe drumurile publice?
Si daca da, cat timp?

Am toate actele (talon, duplicat carte masina...).
Nu asa vrea sa o inregistrez pe numele meu deoarece taxa de mediu costa aproape cat masina...

Multumesc pentru raspuns..
Ultima modificare: Vineri, 2 Ianuarie 2015
bluevspirit, utilizator
Cel mai recent răspuns: bluevspirit , utilizator 11:06, 3 Ianuarie 2015
Pe talon este precizat "instrainat" la data x catre y ?
Da.. Asa scrie. Instrainat la data X catre LF si semnatura LF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina la care s-a evitat taxa de mediu AdrianMan AdrianMan Buna ziua, sunt interesat sa achizitionez o masina si am urmatoarea situatie : X, cumparator auto de nou in 10.2006 Y (a cumparat de la X) proprietar ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina stoicavasile stoicavasile Am vandut o masina pe 26 oct.2014 prin intocmirea actelor si scoaterea din evidenta de la fisc de unde am primit si dovada ca nu mai figurez ca avand masina in ... (vezi toată discuția)
Talon auto iuliana91 iuliana91 Buna ziua.am un prieten care a cumparat recent o masina.cel de la care a cumparato la randul lui a cumparato de la o persoana din bucuresti dar nu i-a semnat ... (vezi toată discuția)