avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Talon auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Talon auto

Buna ziua.am un prieten care a cumparat recent o masina.cel de la care a cumparato la randul lui a cumparato de la o persoana din bucuresti dar nu i-a semnat pe talon.doar au facut act de vanzare cumparare si au inregistrat-o la impozit.baiatul care a luato acum e din ploiesti si vrea sa o inscrie pe numele lui.a facut toate actele dar mai trebuie semnatura pe talon.cine trebuie sa semneze pe spatele talonului si numele cui trebuie trecut acolo ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:01, 8 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vanzatorul trebuie sa completeze rubrica speciala de pe spatele talonului instrainat la adata X catre Y

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu auto cu alt proprietar costel781 costel781 buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Conducere talon instrainat bluevspirit bluevspirit Buna ziua, Recent am cumparat o masina. Masina este inregistrata pe A.B., dar este instrainata catre L.F. LF mi-a vandut masina cu un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)