avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract de inchiriere cu P.F.A.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract de inchiriere cu P.F.A.

In ce conditii pot incheia contract de inchiriere pentru P.F.A. in spatiul proprietate personala? Pana acum am avut contract de comodat intre mine-persoana fizica si proprietara, si societatea mea P.F.A. Ar fi mai avantajos sa fac un contract de inchiriere pe care sa-l declar la Fisc? Pot sa scad si cheltuielile cu intretinerea aferente suprafatei camerei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana_Stoica , utilizator 15:11, 6 Ianuarie 2015
daca veti incheia un contract de inchiriere veti plati un impozit pe venitul din chirii .
cheltuielile cu intretinerea spatiului le puteti deconta si prin intermediul contracutului de comodat
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cret georgeta cret georgeta Buna ziua, As dori, un sfat la urmatoarea problema. Sunt P.F.A. si am incheiat un contract de comodat intre o persoana fizica si PFA, in baza caruia pot deduce ... (vezi toată discuția)
Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)
Plata facturi prin firma ypo ypo Avem un srl. cu doi asociati :sot-sotie,sediul firmei este apartamentul in care locuim si pe care suntem proprietari 50%sotul,50%sotia,nu am depus contract de ... (vezi toată discuția)