avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obligatii ale locatarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obligatii ale locatarilor

Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje la etajul 1.in apartamentul de sub al meu nu sta nimeni de cativa ani.Blocul nu are incalzire centrala.Deoarece apartamentul de jos a fost inundat si proprietarul actual nu a mai trecut sa vada starea apartamentului o lunga perioada de timp,s-a deteriorat parchetul ,s-a umplut de mucegai apartamentul si atunci proprietarul a lasat geamurile deschise si nu a mai trecut pe la apartament.
In aceste conditii apartamentul meu a mucegait,pentru ca degeaba merge centrala si incerc sa incalzesc,podeaua e rece si se creaza condens;au mucegait si covoarele,a putrezit parchetul.Abia am reusit sa-l anunt sa inchida geamurile macar iarna.Nu reusesc sa izolez apartamentul in asa fel incat sa scap de mucegai si am doi copii mici.Exista vreo reglementare legala care sa-l oblige sa incalzeasca locuinta ,sa repare ferestrele sau sa gaseasca o cale asa incat sa nu mai fiu nevoita sa stau in umezeala?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:06, 7 Ianuarie 2015
I-as fi batut niste scanduri la geam ....
@padurenicoleta

Solutia o gasiti in instanta si in a va face o asigurare facultativa a locuintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari, spatiu primarie nefolosit la parter amyclau amyclau Buna seara. Stiu ca atunci cand la ultimul etaj al unui bloc se izoleaza din cauza ca ploua in casa etc. toti proprietarii din blocul respectiv contribuie la ... (vezi toată discuția)
Administrator /intretinere /locatar Ana504 Ana504 este vreo lege prin care un locatar este obligat sa mentina o anumita temperatura in apartament desi nu locuieste acolo? (vezi toată discuția)
Consum mare de gaz din cauza vecinului. vecinul de deasupra mea ... Zigfreud8 Zigfreud8 Consum mare de gaz din cauza vecinului. Vecinul de deasupra mea (ultimul etaj) nu mai locuieste in apartament, si toata iarna a lasat geamurile apartamentului ... (vezi toată discuția)