avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator /intretinere /locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator /intretinere /locatar

este vreo lege prin care un locatar este obligat sa mentina o anumita temperatura in apartament desi nu locuieste acolo?
Cel mai recent răspuns: Ana504 , utilizator 06:25, 6 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate nu exista , desi ar trebui.
Inteleg ca dvs sunt proprietarul care nu locuieste in apartament, probabil aveti repartitoare si le tineti inchise. iar vecinii s-au sesizat ca le cresc costurile de incalzire, fiind nevoiti sa incalzeasca si niste pereti mereu reci.
Va puteti pune si in situatia inversa, ca dumneavoastra sa locuiti acolo si toti vecinii de jur imprejur sa fie plecati si cu caldura oprita?
Nu. Eu locuiesc la et 1.iar vecinul de la parter nu locuieste. Apart lui nefiind incalzit eu am podeaua rece in permanenta. Fapt care a dus la condens si mucegai. Parchetul este plin de apa si mucegai... Exista o lege prin care este obligat sa mentina o anumita temperatura in apart?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul nelocuit si neincalzit de dedesubt provoaca condens. sabmardob68 sabmardob68 Locuiesc intr-un apartament la bloc. De curand apartamentul de dedesubt a fost achizitionat de un nou locatar, care nu locuieste insa acolo. Din cauza faptului ... (vezi toată discuția)
Montare calorifere suplimentare annesis annesis Vecinul de la etajul 10 a montat calorifer pe tot peretele din dormitor, chiar si in balcon. Din pricina aceasta mi-a aparut mucegai in casa, dupa 26 ani de ... (vezi toată discuția)
Energie termica- repartitoare amk1243 amk1243 Intr-un apartament nelocuit cu repartitoare pe cele 4 calorifere, au fost montate robinete termostat de catre firma furnizoare in anii trecuti. Intrucat in ... (vezi toată discuția)