Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Consecinte prestari servicii la terti fara autorizatie

Buna ziua,

Care sunt consecintele faptului ca o societate comerciala a prestat servicii la sediul beneficiarului fara autorizatie in actul consititutiv (aceste prevede doar desfasurarea activitatii la sediul social)?
Mentionez ca aceste servicii au fost facturate si achitate de catre beneficiar.
Se plateste amenda, exista si sanctiuni legate de sumele facturate?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: mioara2012 , utilizator 11:49, 12 Ianuarie 2015
Societatea risca sa fie sanctionata in situatia in care din documente reiese ca desfasoara activitati neautorizate sau in locatii neautorizate. Sanctiunea poate fi constatata de inspectorii Serviciului autorizare din cadrul Primariei sau Politia locala si se poate ridica pana la confiscarea tuturor veniturilor realizate din aceste activitati.
Buna ziua!
Si daca autorizarea trebuie sa o faca ORC, cine constata sanctiunea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare punct de lucru madalina_elena44 madalina_elena44 Buna ziua tuturor. Va rog am si eu cateva intrebari: 1. O societate comerciala cu sediu intr-un oras si cu alte puncte de lucru in alte orase trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)