avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare punct de lucru

Buna ziua tuturor. Va rog am si eu cateva intrebari:
1. O societate comerciala cu sediu intr-un oras si cu alte puncte de lucru in alte orase trebuie sa detina autorizatie de functionare doar in orasul in care este sediul principal, sau sa detina autorizatie pentru fiecare punct de lucru din respectivele orase? societatea are CAEN 7490
2. Cine poate constata ca un punct de lucru al unei societati comerciale nu are autorizatie de functionare? Unde se poate reclama acest lucru?
3. Care sunt pedepsele in cazul lipsei autorizatiei de functionare a unui punct de lucru?
Va multumesc daca ma veti putea ajuta.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:31, 1 Octombrie 2013
1. Pentru sediul social si pentru fiecare sediu secundar este nevoie de Acordul de functionare si fisa de valabilitate al acestuia eliberate de Primaria localitatii in cauza. Se autorizeaza doar activitatile pentru care registrul comertului a eliberat certificatul constatator pentru fiecare sediu (social sau secundar).
2. Lipsa acorduluii de functionare si a fisei de valabilitate se constata de catre inspectorii de Primarie.
3. In cazul desfasurarii de activitati fara autorizare, sanctiunile pot merge pana la confiscarea tuturor veniturilor realizate din desfasurarea activitatilor neautorizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru nedeclarat al unei sc . victor sorin victor sorin Buna ziua , Care sint prevederile legale cu privire la functionare unei societatii intr-un spatiu inchiriat ? Am adresat locatorului o cerere sa-mi ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru obtinerea autorizatiilor de functionare a unui srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am inteles ca as avea nevoie de urmatoarele autorizatii. 1.autorizatiei de functionare de la primarie (acord exercitii ... (vezi toată discuția)
Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)