Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca la negru

daca am lucrat in perioada 2005-2010 la o societate privata iar contractul de munca mi s-a facut doar in 2008 va rog sa-mi spuneti care este perioada in care am dreptul sa reclam faptul ca nu mi s-a facut angajare? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 16 Ianuarie 2015
Dreptul sa reclamati il aveti oricand, problema se pune ce urmariti cu aceasta reclamatie?
Nu cred ca dupa atata timp mai puteti face ceva .

In momentul in care ati constatat asa ceva trebuia sa faceti sesizarea la ITM si nu dupa 5 ani de la incetarea raportului de munca.
legea nu stipuleaza un anumit termen exact in care se poate reclama la itm sau se poate face plingere penela pt insaleciune? multumesc
Chiar daca reclamati la ITM dupa atatia ani de zile , credeti ca aceasta institutie va descoperi ceva despre faptul ca dvs ati lucrat din 2005 si nu din 2008 ?

Plangerea penala se face intr-un anumit termen?

Din 2010 si pana in 2015 ce ati facut de nu v-ati sesizat cu privire la acest aspect?
eu sunt reclamat in calitate de angajator si vreau sa stiu cum pot sa ma apar. mi s-a facut plingere penala pt. insaleciune.

Alte discuții în legătură

Munca la negru raresbogdan raresbogdan Buna ziua Timpde 1 an am lucrat la o societate si in acea perioda am fost in somaj (obligata de societate - daca nu eram deacord trebuia sa plec ).Dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Cerere respinsa de angajator Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna ziua! intrucat de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor si vi l-am cerut ati fost intotdeauna promti si concreti,rezultatele fiind ... (vezi toată discuția)
Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)