Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca la negru

daca am lucrat in perioada 2005-2010 la o societate privata iar contractul de munca mi s-a facut doar in 2008 va rog sa-mi spuneti care este perioada in care am dreptul sa reclam faptul ca nu mi s-a facut angajare? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 16 Ianuarie 2015
Trebuie sa dovediti faptul ca nu a fost angajatul dvs in perioada 2005-2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru raresbogdan raresbogdan Buna ziua Timpde 1 an am lucrat la o societate si in acea perioda am fost in somaj (obligata de societate - daca nu eram deacord trebuia sa plec ).Dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Cerere respinsa de angajator Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna ziua! intrucat de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor si vi l-am cerut ati fost intotdeauna promti si concreti,rezultatele fiind ... (vezi toată discuția)
Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)