avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

la o succesiune intra 5 veri primari(nu sint mostenitori directi)verii fiind cele mai apropiate rude.4 dintre veri sint in viata ,al 5-lea fiind decedat dar cu un copil.intrebare-copilul celui decedat beneficiaza de aceasi cota parte ca si ceilalti 4 veri?sau are o cota diferita la succesiune?
multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: dantronik , utilizator 20:33, 20 Ianuarie 2015
Culege ce i s-ar fi cuvenit părintelui sau.
multumesc pt rasp da sint intr-un caz de acest gen mai precis varul decedat a fost tatal meu si vroiam sa stiu daca am aceasi cota cu ceilalti 4 veri care sint in viata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au drept la mostenire descendentii verilor primari? Mara R Mara R Conform Codului Civil, in lipsa unor rude mai apropiate, verii primari au drept la mostenire. Ce se intampla insa daca unii dintre acestia sunt inca in viata, ... (vezi toată discuția)
Clasa a iv-a de mostenitori legalii cunostinta cunostinta Buna ziua! as vrea sa stiu daca persoana care a murit - care nu are nici un mostenitor legal in afara de 3 veri primari - daca copii acestor veri pot veni la ... (vezi toată discuția)
Succesiune Serenax7 Serenax7 Buna ziua,la incheierea casatoriei sotia a venit cu o fiica din prima casatorie si 2 terenuri; impreuna au mai avut 3 fii.In 1991 primaria a emis actul de ... (vezi toată discuția)