Buna ziua,
Dupa atata timp de cand urmaresc forumul, iata ca si eu am ajuns in situatia de a cere sfat in legatura cu creditul...:(
Mai am de achitat 12000 lei la doua carduri (Amex si Visa, si au niste dobanzi...X- ) fara garantii.
Problema e ca la societatea unde lucrez situatia e cam gri. s-au redus salariile, la modul: nu se mai efectueaza ore suplmentare, ore de weekend, ore de noapte si s-a renuntat si la bonurile de masa....Astfel, salariul meu s-a redus cu aproape 50 la suta....
Nu mai pot platii ratele.
vroiam sa transform cardurilein credit de nevoi personale, pe periada mai mare pentru a reduce valoarea ratei. Cei de la banca nu ma pot ajuta, deoarece scoringul meu e mic. Am avut in trecut ceva intarzieri...
Daca "intru pe mana" unei firme de recuperari, cam care ar fi costurile suplimentare pe care le-as platii?
Pai veti avea de platit penalitati calculate la tot creditul ramas de plata.
Cautati sa faceti un imprumut si sa va achitati datoria sau cautati si alte surse de venit.
Credit
bobeicaalin
cam cat ar putea sa fie cheltuielile suplimentare valorii unui credit de nevoi personale in cazul in care nu poti platii rata si esti dat in ... (vezi toată discuția)
Proprire de salariu
ank2010
buna seara va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema.daca am un credit de nevoi personale si 2 carduri la banca X nu am mai achitat de vreo 2 ... (vezi toată discuția)