avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere de esalonare datorii impozit profit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere de esalonare datorii impozit profit

pentru solicitarea esalonarii la plata al impozitului pe profit decembrie 2008 exista un model de cerere, pentru administratia financiara, exista vreun articol de lege care m-ar ajuta? suma este de 45 000 lei , dar nu am avut lichiditati pentru acoperirea acestor sume.Societatea este IMM si nu a avut niciodata datorii fata de bugetul de stat iar pe 2009 si-a achitat toate datoriile.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 17:38, 10 Iunie 2009
codul fiscal prevede modalitati de esalonare a datoriilor.pentru a beneficia de esalonare se intocmeste un dosar.luati legatura cu administratia fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlesniri la plata obligatiilor la buget Cristina Vasile Cristina Vasile Am auzit recent la radio cum ca exista in derulare un proiect de lege privind inlesnirea la plata a datoriilor la bugetul statului, prin esalonare, gen OUG 40 ... (vezi toată discuția)
Esalonare datorii stabilite prin decizie control dutescu maria dutescu maria Buna ziua, In urma unui control de fond s-a stabilit ca am colaborat cu o firma inactiva si a rezultat debit suplimentar impozit 20000 si tva 23000 plus pen ... (vezi toată discuția)
Taxa partaj 3% ANDRONESCU ANDRONESCU Am inceput in aprilie 2009 procesul de partaj cu fostul sot. Am platit taxa de timbru, taxe pentru emitere de extrase de carte funciara, jumatate din taxa ... (vezi toată discuția)