Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalculare pensie alimentara

este vorba despre cazul unei cunostinte..in urma divortului a trebuit sa achite o patrime din venitul net lunar...totul a fost in regula o perioada dar a ramas fara serviciu vreo 4 luni de zile...intrebarea este daca in aceasta perioada in care nu a muncit ar trebui sa plateasca aceeasi suma sau mai putin?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:40, 26 Ianuarie 2015
Aceeasi suma.
Daca nu e specificat în hotărâre ce suma fixa are de plătit, adică cat inseamna în lei pătrime aia, va da cat va putea pana va avea un venit stabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere rebeca_rebeca rebeca_rebeca Buna seara! Am divortat de 7 luni si am o fetita de 4 ani si jumatate. Instanta a stabilit o pensie de intretinere in valoare de 25% din venitul net lunar. ... (vezi toată discuția)
Plata cuantum pensie de intretinere de buna voie eagle_free eagle_free Buna ziua. Vreau sa ma interesez pentru un prieten care are obligatia platii pensiei de intretinere pentru un copil minor, fiind divortat de sotie. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)