avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare costuri agent termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare costuri agent termic

Buna ziua, locuiesc la etajul 4 (ultimul)al blocului si din vara am instalat centrala termica.In apartament nu am nici macar 10cm.teava si totusi am primit factura pentru caldura din subsol si tevile de caldura din apartament.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac ca sa nu platesc .va multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 22:41, 28 Ianuarie 2015
Daca aveti apartament cu 4 camere si 0 persoane la intretinere puteti sa platiti atat, caldura nu se repartizeaza pe numarul de persoane care locuiesc in condominiu, aceasta se repartizeaza pe cota-parte indiviza detinuta de fiecare proprietar.
buna seara, m-am referit ca nu poti plati pentru 1apartament cu 2camera 60lei pe luna iar eu care nu am nici 10cm.teava de caldura (fiind la ultimul etaj le-am taiat la instalarea centralei) )sa platesc 33lei pentru luna decembrieastp raspunsul cu interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare caldura radet pentru un apartament debransat si cu cta jumong75 jumong75 Buna ziua, Asociatia de proprietari din care fac parte, este formata din apartamente necontorizate, apartamente contorizate (cu repartitoare de costuri de ... (vezi toată discuția)
Situatie asociatii proprietari caldura radet RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Multi adm.de imobile va roaga daca puteti sa ne lamuriti cu sistemul centralizat de alimentare cu energie termica raportata la apart. debransate de la ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)