avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim cu asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim cu asigurare de sanatate

Buna ziua,
Sunt fotograf, dintr-un motiv anume am un SRL (si nu pfa) si doresc sa trec de la angajat cu norma intreaga si salariul minim brut pe economie la un salariu cu fractiunea de norma minima (chiar si 2 ore pe luna) DAR unde sa beneficiez de asigurarile de sanatate.
Va rog sa imi spuneti care este fractiunea de norma la care sa nu imi pierd drepturi de asigurari sociale de sanatate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 27 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Si nu pierd niciun drept ca asigurat daca ma angajez cu 2 ore pe luna si achit contributii doar pentru acele venituri?
~ Conținut șters la cerere ~
Incheierea unui c.i.m. cu timp partial nu va afecteaza calitatea de asigurat in sistemul de santate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru contractul de munca part-time danapopescu429 danapopescu429 Buna ziua Persoanele care au contract de munca cu jumatate de norma (de tip part-time) beneficiaza de asigurare de sanatate la fel ca si o persoana angajata ... (vezi toată discuția)
Angajat cu norma de 1 ora Mariii Mariii Este vreo restrictie ca un angajat sa fie cu minim 2 ore, sau merge si cu o ora? Salariul minim brut pentru un sofer cu liceul efectuat este de 101 lei daca va ... (vezi toată discuția)
Angajatul cu 2h/zi beneficiaza de asigurare de sanatate? Gia_Bacioiu Gia_Bacioiu Buna ziua. De curand am iesit din concediul de maternitate si a trebuit sa imi dau demisia de la firma unde lucram pana atunci. De 2 luni nu mai beneficiez ... (vezi toată discuția)