avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Avertisment de plata firma recuperări creanțe
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Avertisment de plata firma recuperări creanțe

Buna ziua!

Am primit recent un avertisment de plata de la societatea mentionata in titlu, pentru fratele meu, cel care a luat creditul. De un an de zile tot primesc aceste avertismente + telefoane o data pe luna. Fratele meu nu este in tara si nu este usor sa-l contactez, discut o data la 3 luni cu el si cand aduc vorba spune sa le ignor.

Daca eu continui sa ignor aceste scrisori, exista vreo modalitate prin care respectiva firma sa-mi faca ceva? Mentionez ca pe numele fratelui meu este inmatriculata o masina.

Am vreo cale prin care sa scap de ei?

Datoria inregistrata este ~1000 de lei, dar eu nu am posibilitatea de a o achita.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:04, 27 Ianuarie 2015
Daca datoria e a fratelui si lui nu-i pasa, care e treaba dvs ? De ce va suna pe dvs ? Inchideti-le tel. Iar fratele, da, poate ramane fara masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu stingerea unui debit restant lore23 lore23 Buna...!am mai postat legat de acest subiect,dar raspunsul nu m-a ajutat.Am sa va spun ce s-a mai intamplat si va rog sa ma indrumati.Acum aprox 3 ani mi-am ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperari katadaniku katadaniku Buna seara va deranjez si eu cu o intrebare . Acum cateva zile am fost contactat de o firma de recuperari in legatura cu un credit din anul 2005 si mi sa zis ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi din Bucuresti. Am o problema de cativa ani mai exact din 2011 si nu mai pot scapa de ea. Am avut un frate care a decedat ... (vezi toată discuția)