Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere masina (vanzator decedat)

Salutari tuturor.treaba sta in felul urmator:acu 2 ani am achizitionat un vehicul pe care,cum necum,nu am reusit sa-l transcriu,iar acum ma lovesc de o problema,si anume:intre mine si proprietarul din acte mai exista un intermediar care o avut-o inregistrata doar la Primarie/Finante iar eu am nevoie de certificat fiscal de la ambii(dupa spusele celor de la intermedieri acte auto),asta n-ar fi o problema,numai ca proprietarul din acte o decedat intre timp.Iar acu va intreb ce variante am sa transcriu acest vehicul?
Cel mai recent răspuns: S_Constantin , utilizator 09:59, 4 Februarie 2015
eu nu cred ca este necesar certificatul fiscal de la primul si daca totusi trebuie, adresati-va mostenitorilor defunctului
Analizati oportunitatea unei actiuni in instanta pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de contract de vanzare cumparare
ynocentta a scris:

Analizati oportunitatea unei actiuni in instanta pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de contract de vanzare cumparare

dezvoltati,va rog,optiunea asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)
Am o problemă cu actele mașinii... Valentin444 Valentin444 Bună ziua, deci am cumpârat de la un intermediar o mașină care pe cartea mașini era un alt proprietar decât cel care mi-a oferit fiscalul eu nu am ... (vezi toată discuția)
Nu îmi eliberează fiscalul Moldoo Moldoo Buna ziua, am achiziționat o mașina pe data de 08.11.2017 din București, și de la data aceea nu vrea sa îmi elibereze fiscalul mașinii, țin sa precizez ... (vezi toată discuția)