Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna dimineața.As avea și eu o întrebare.In urma decesului tatului meu beneficiez de pensie de urmaș.Aflându-mă în ultimul an de facultate as dori sa ma angajez cu carte de munca.Voi primi în continuare aceasta pensie pana la finalizarea studiilor sau ca urmare a primirii primului salariu pensia îmi va sistata?Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.O zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:16, 8 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Deci pe scurt și pe înțelesul meu , voi primi în continuare pensia pana la finalizarea studiilor chiar dacă ma voi angaja? Va mulțumesc !
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti cumula pensia de urmas ci orice alt venit, indiferent de sursa si de cuantum pana la varsta de 26 de ani daca urmati cursurile unei forme de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas burlacuirina burlacuirina Am pe cineva care are 23 ani e in ultimul an de facultate si de o luna are un job de 4 ore .Intrebarea mea e daca poate sa beneficize in continuare de pensie ... (vezi toată discuția)
Legalitate pensie urmas dany_2605 dany_2605 buna ziua. am si eu o intrebare. am 24 de ani si m am inscris la a doua facultate. deoarece muncesc si la noua facultate mi se echivalau multe note nu am mai ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas mihaitarcuta mihaitarcuta Buna ziua, Am o dilema in legatura cu pensia de urmas si aceasta ar fi : Am 21 de ani si primesc pensie de urmas in urma decesului mamei mele in urma cu ... (vezi toată discuția)