Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente personale

Ma intereseaza daca,exista o reglementare,ce interzice plasticarea (laminarea intre folii de plastic a) documentelor personale .Ex:Cerificat nastere,casatorie,diplome,etc.
Nu exista o astfel de interdictie. Iar daca legea nu interzice, inseamna ca este permis.
Nu exista reglementare in acest sens, insa documentele pot avea elemente de siguranța a căror autenticitate nu mai poate fi verificată daca sunt plastifiate. De ex: filigran, ștampila imprimata, etc. Acesta este un motiv pentru care nu se recomanda plastfierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plastifiere acte Dinu V Dinu V Buna ziua Ce lege interzice plastifierea actelor? (vezi toată discuția)
Legalizare documente ovidiu691sorin ovidiu691sorin Am plastifiat Certificatele de naştere ale copiilor... Există o lege care interzice celor în drept să legalizeze copiile după documentele ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Adyna79 Adyna79 Bunaseara am o mare nelămurire certificatul de naștere al băiatul (15 ani) l-am plastificat de la bun inceput trebuie sa ai fac titlul de călătorie pentru ... (vezi toată discuția)